Van Hees

Brandveiligheid

Gedegen advies, ontwerp en perfecte installatie van brandmeldinstallaties is specialistenwerk, voorbehouden aan erkende branddetectiebedrijven. Van Hees heeft alle specialisten in huis die vanuit de zelfstandige afdeling brandveiligheid hun kennis delen en toepassen.

Vanzelfsprekend beschikt Van Hees over alle vereiste certificeringen wat een optimale brandveiligheid garandeert.

  • BMI 2011 Onderhouden van brandmeldinstallaties
  • BMI 2011 Ontwerpen,aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van brandmeldinstallaties

Na installatie van het gekozen brandmeldinstallatiesysteem zorgen we voor het onderhoud van de installatie vanuit een op maat gemaakt onderhoudsplan waarin het regelmatig controleren en testen van de geïnstalleerde systemen is opgenomen. Zo blijft het pand voldoen aan alle strenge brandveiligheidseisen en is optimale brandveiligheid gegarandeerd.

Brandwerende afdichtingen

brandwerendafdichtenNaast brandmeldinstallaties zijn binnen ieder gebouw brandwerende afdichtingen van essentieel belang voor een goede brandveiligheid. Onze specialisten brandveiligheid ontwerpen en maken brandwerende afdichtingen met gecertificeerde producten en geheel conform de meest recente veiligheidseisen. Uiteraard leveren wij een compleet plan van aanpak, materialenoverzicht, onderhoudsplan en logboek volledig conform de regelgeving  voor een optimaal en veilig gebruik van alle installaties.