Van Hees

GGZ Breburg Renovatie kantoren Jan Wierhof

GGZ Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant. Aan het Jan Wierhof in Tilburg worden alle kantoorwerkzaamheden van GGZ Breburg centraal gevestigd. O.a administratie, ICT en centrale afdeling.

Het bestaande gebouw is grondig gerenoveerd en ingericht met flexibele werkplekken zodat zo’n 100 personeelsleden hier kunnen werken. Er zijn geen vaste kantoren maar iedereen werkt (min of meer) mobiel. In het gehele gebouw is wifi aangelegd zodat overal gewerkt kan worden.

De verlichting is een aandachtspunt. In het hele gebouw is gekozen voor LED-verlichting, de meest duurzame vorm van verlichting, wat bijdraagt aan het aangenaam gelijkmatig werkklimaat.

Het controle panel vormt een centrale ruimte waar alle installaties worden bediend.

  • Plaats: Tilburg
  • opdrachtgever: GGZ Breburg
  • oplevering: 2016

Categorie(en): ,

 

Aabe fabriek Tilburg / fase 2 Winkelcomplex

De voormalige textielfabriek AaBe in Tilburg is verbouwd tot een groot winkelcomplex. Van Hees realiseerde de elektrotechnische installatie van de winkels, met een winkelvloeroppervlak van bijna 28.000 m2. In fase 1...


Bekijk project

Stichting Zevenhoek

In een voormalig woonhuis in woonwijk De Blaak in Tilburg is na een ingrijpende verbouwing een bijzondere woongemeenschap neergestreken. De aankoop en verbouwing van het gebouw is gedaan en geïnitieerd door Stichting Zevenhoek. Deze stichting is op...


Bekijk project

GGZ Breburg Renovatie kantoren Jan Wierhof

GGZ Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant. Aan het Jan Wierhof in Tilburg worden alle kantoorwerkzaamheden van GGZ Breburg centraal gevestigd. O.a administratie, ICT en centrale afdeling. Het bestaan...


Bekijk project