Veiligheid voorop.

Brandveiligheid

Gedegen advies, ontwerp en perfecte installatie van brandmeldinstallaties is specialistenwerk, voorbehouden aan erkende branddetectiebedrijven. Van Hees heeft alle specialisten in huis die vanuit de zelfstandige afdeling brandveiligheid hun kennis delen en toepassen.

Veiligheidseisen

Als installatiebedrijf beschikken we over alle vereiste certifceringen die staan voor een garantie van een optimale brandveiligheid. Zo beschikken we over de volgende certifceringen:

  • BMI 2011 Onderhouden van brandmeldinstallaties.
  • BMI 2011 Ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van brandmeldinstallaties.

Na installatie van het gekozen brandmeldinstallatiesysteem zorgen we voor het onderhoud van de installatie vanuit een op maat gemaakt onderhoudsplan waarin het regelmatig controleren en testen van de geïnstalleerde systemen is opgenomen. Zo blijft het pand voldoen aan alle strenge brandveiligheidseisen en is optimale brandveiligheid gegarandeerd.

Brandwerende afdichtingen

Naast brandmeldinstallaties zijn binnen ieder gebouw brandwerende afdichtingen van essentieel belang voor een goede brandveiligheid. Onze specialisten brandveiligheid ontwerpen en maken brandwerende afdichtingen met gecertificeerde producten en geheel conform de meest recente veiligheidseisen. Uiteraard leveren wij een compleet plan van aanpak, materialenoverzicht, onderhoudsplan en logboek volledig conform de regelgeving  voor een optimaal en veilig gebruik van alle installaties.

Opleidingscentrum

In 2017 zijn we gestart met een eigen opleidingscentrum. Dit centrum wordt gebruikt voor interne opleidingen, maar ook voor onze relaties. Zij kunnen het opleidingscentrum gebruiken om zo hun eigen technische of niet-technische medewerkers op te leiden op gebieden waar wij juist veel kennis van hebben. De opleidingen worden verzorgd door onze specialisten. We bieden praktische informatie en uitleg over brandmeldcentrales, de technische aspecten van verlichting, wif-netwerken en energiebesparing.