Van Hees

Organisatie van Van Hees Elektrotechniek

Als installatiebedrijf bieden wij al vijftig jaar oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Vanaf de start van een project, de ontwerpfase tot en met  de aanleg en realisatie van het hele project. En ook daarna blijven we betrokken. De afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.

De verschillende specialisten bij Van Hees elektrotechniek concentreren zich op werkterreinen in utiliteitsbranche en woningbouw, brandveiligheid, en service & onderhoud. Deze disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Alle werkzaamheden en specialismen kunnen door de juiste mensen worden uitgevoerd en de samenwerking binnen de organisatie is goed georganiseerd waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Voor elk project stellen wij van onze mensen een team samen dat past bij aard en omvang van het project.

Bijzonder is dat Van Hees met 65 medewerkers een volledig project kan engineren en uitvoeren zonder uit te hoeven besteden. Wij hebben alle specialisaties in huis wat voordeel oplevert door de communicatielijnen.

Utiliteit

Bij een bouwproject in de utiliteitsbranche is vaak een groot aantal technieken en werkterreinen aan de orde. Van brandmeldinstallaties tot inbraakbeveiliging, aanleg van datanetwerken tot zusterroep. We hebben een grote deskundigheid opgebouwd over alle bijzondere installaties die worden toegepast in  gebouwen in de zorg-, overheids- en onderwijssector. Hierin vervullen we ook nadrukkelijk de rol van adviseur. Vanzelfsprekend zetten we daarbij onze kennis en ervaring omtrent nieuwe energiezuinige technieken en toepassingen in.

Zorg en comfort

Juist op gebied van renovatie en/of nieuwbouw van gebouwen in de zorgsector is een zorgvuldige planning van alle werkzaamheden een belangrijk aspect. De uitvoering van dergelijke complexe projecten vereist specialistisch maatwerk. Van Hees heeft daar grote aandacht voor en inmiddels veel ervaring met ontwerp, installatie en nazorg van complete elektrotechnische installaties bij zorginstellingen.

Woningbouw

We realiseren gemiddeld per jaar circa 700 woningen voor onze opdrachtgevers. Deze projecten variëren in aard en omvang. Van enige tientallen woningen in een ontwikkeling van een wijk of stad, tot een complexe bouw met meerdere woontorens in combinatie met commerciële ruimten en kantoren.

BIM

In het voorbereidings- en engineeringsproces maken we gebruik van de mogelijkheden die BIM biedt om het complete bouwproces te stroomlijnen. Door het bouwen in 3Dmodel worden optimale technische oplossingen zichtbaar. Resultaat is efficiënte samenwerking van de diverse partijen die samenwerken in het BIM-model en op de bouwplaats.

Service en Onderhoud

Voor alle elektrotechnische installaties zoals brandveiligheid, inbraakpreventie, toegangscontrole, CCTV, domotica en gebouwenheersystemen, glasvezel, ICT, maken we een degelijk advies-, installatie-, service- en onderhoudsplan. De uitvoering van dit plan is in goede handen bij onze gespecialiseerde medewerkers van de afdeling Service en onderhoud. Bovendien bieden we een 24-uurs bereikbaarheid het gehele jaar door. Lees meer over service en onderhoud.

Brandbeveiliging

Op het gebied van brandbeveiliging is specialistische kennis noodzakelijk. Mede door veranderende regelgeving is het noodzaak actief aandacht te geven aan de inhoud en een gedegen ontwerp-, installatie- en onderhoudsteam te hebben. Binnen Van Hees Elektrotechniek hebben wij een zelfstandige afdeling brandveiligheid waarin alle specialisten hun kennis delen en toepassen.