Een optimaal

netwerk.

DATA, ICT & CAI

Van Hees Elektrotechniek heeft alle expertise in huis om zelfstandig data- en telematicanetwerken aan te leggen. In nieuwbouw maakt de traditionele koperbekabeling steeds meer plaats voor glasvezelinfrastructuur. Met beide types weten wij de optimale netwerken te realiseren. We realiseren betrouwbare en snelle verbindingen voor de meeste dataconcepten met gebruik van onze eigen meet-, las- en blaasapparatuur. Opzetten van interne netwerken met actieve apparatuur en serverparken is voor ons dagelijks werk.

Advies, installatie maar natuurlijk ook het onderhoud van de vaak complexe netwerken nemen wij voor onze rekening. De grote toename van IP-technologie maakt periodiek beheer en advies onontbeerlijk. In ons onderhoudscontract leggen we regelmatige controle van het netwerk vast en zijn we 24/7 bereikbaar om snelle oplossingen voor eventuele storingen te bieden.

Installatie van een Centrale Antenne Inrichting is een kabelnetwerk voor zowel digitale als analoge televisieontvangst. Vooral in gebouwen waarin het aantal aansluitingen groot moet zijn, zoals bijvoorbeeld in scholen, zorginstellingen, fitnessruimte, is het echt specialistenwerk.

Ook voor Televisie Op Maat Interactief,  TOM-I, kunnen wij het juiste systeem installeren zodat u van deze dienst gebruik kunt maken.

Als erkend installateur heeft Van Hees inmiddels zoveel ervaring met installeren van CAI-netwerken opgebouwd dat we voor iedere situatie passende oplossingen kunnen voorstellen en aanleggen.