Toekomstgericht
resultaat.

Duurzaam naar morgen

Wij begrijpen dat onze toekomst alleen gegarandeerd kan worden bij duurzame oplossingen. Dit geldt voor ons eigen bedrijf, maar ook voor het uitvoeren van opdrachten en het bedenken
van structureel duurzame oplossingen bij opdrachtgevers of eindgebruikers. Samen werken we aan de toekomst!

Duurzaamheid heeft betrekking op allerlei aspecten van de bedrijfsactiviteiten van Van Hees. In ons denken, in het ondernemen, in het ontwerpen, installeren en onderhouden van onze installaties, speelt positieve aandacht voor duurzaam gebruik een rol. Op al deze gebieden zijn we bewust bezig met onze impact op mens, milieu en maatschappij. Dat bepaalt onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaam naar morgen is onze leidraad bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties. Deze aandacht betaalt zich uit in creatieve en innovatieve manieren van werken. Door betere samenwerking tussen bouwpartijen, onder meer door het gebruik van BIM, waarbij conventionele bouwplanningen vaarwel worden gezegd, wordt het milieuvoordeel doorgezet in kansen voor aannemers en opdrachtgevers. Bijvoorbeeld door slimme materiaalkeuzen, hogere opbrengsten, langere levensduur, snellere bouwtrajecten of lagere kosten. Kortom: een toekomstgericht resultaat.

LED verlichting

De keuze voor led-verlichting wordt steeds meer de standaard. In vergelijking met traditionele lichtbronnen bespaart u enorm op energiekosten. Gecombineerd met de lange levensduur en de milieuvriendelijkheid is het gebruik van led-verlichting daarom vaak een aantrekkelijke optie. Per project bekijken we wat de meest gunstige oplossing voor verlichting is.

Zonnepanelen

Een van de milieumaatregelen die we kunnen opnemen en die hun nut na oplevering zullen bewijzen is de installatie van zonne- of PV-panelen. Over deze duurzame manier van energie opwekken kunnen we deskundig adviseren en desgewenst aanleggen en installeren.

Laadpalen

Elektrisch rijden draagt bij aan CO2- en energiekostenreductie. Het laden van elektrische auto’s, scooters of fietsen vraagt capaciteit van de elektrotechnische installatie. Wij zorgen ervoor dat na een gedegen advies, de installatie en bekabeling wordt aangelegd en zorgen voor onderhoud van de elektrische oplaadpunten.

BIM

Innovatie in het bouwproces waardoor tijd wordt bespaard en verspilling wordt tegengegaan. Door het bouwen in een 3D-model worden optimale technische oplossingen zichtbaar. Resultaat is efficiënte samenwerking van de diverse partijen die samenwerken in het BIM-model én op de bouwplaats.