Van Hees

Domotica

De vraag naar slimme technologie in woningen en gebouwen met een zorgfunctie neemt toe. Toekomstgerichte eisen die aan zorg en comfort worden gesteld en de toenemende vergrijzing vragen om oplossingen waarmee verschillende technologische toepassingen worden bestuurd. Zaken als verlichting, alarminstallatie, verwarming en multimedia worden gecombineerd en zijn met één druk op de knop te bedienen. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid en het comfort maar heeft ook een duidelijk energiebesparend aspect.

Uiteraard verzorgen wij de domoticatoepassingen zowel in nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Doordat wij ervaren zijn in het realiseren van objecten met zorgfunctie zijn onze specialisten goed op de hoogte van alle mogelijkheden en trends in de technologie in onder meer zorg op afstand. We zijn dan ook prima in staat om gedegen advies te geven en zorgen voor de installatie van de gekozen systemen. Natuurlijk verzorgen wij ook periodieke controles en voeren updates uit indien gewenst.

Specialisaties

  • EIB/KNX systemen.

Op basis van KNX kunnen verschillende systemen integraal worden bestuurd of geregeld. KNX biedt de mogelijkheid om o.a. verlichting, energie, luchtbehandeling en beveiliging centraal gekoppeld te bedienen. Het systeem kan de werking van installaties controleren en automatisch (technische) meldingen doen bij storingen of servicevragen.

  • Busch-Jaeger Free at Home.

Als gecertificeerd Living Space Partner van Busch-Jaeger zijn wij voor u de juiste partner voor het adviseren, engineren, leveren en installeren van Free At Home systemen. Het filmpje van Busch-free@home® geeft uitleg over deze huisbesturing.

  • ONE Smart Control
OneSmartContrtol

Verschillende toepassingen van het domoticasysteem worden naar wens samengesteld

Een domoticasysteem dat voor uw bestaande of nieuwe woning een perfecte oplossing biedt voor het schakelen van verlichting, het creëren van lichtscenes, het simuleren van aanwezigheid als u op vakantie bent en tal van andere mogelijkheden. ONE Smart Control kan met name ook in bestaande woningen worden toegepast omdat er geen extra of nieuwe bekabeling hoeft te worden aangelegd. ONE Smart Control laat alle schakelingen en voorzieningen in de woning in takt en biedt de mogelijkheid de installatie te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone, ook als u niet thuis bent.

Bekijk het filmpje van ONE Smart Control domotica en ontdek de verschillende toepassingen van dit domoticaysteem.

Over alle bovenstaande systemen kunnen wij u uitgebreid informatie verstrekken zodat u een juiste keuze kunt maken indien domotica of gebouwenbeheersystemen (GBS) voor u gewenst zijn.