Vacature Monteur Woningbouw 

Een uitdagende functie, dynamische omgeving én uitstekende arbeidsvoorwaarden? Als Monteur Woningbouw bij Van Hees zit je goed!

Wie wij zoeken
Van Hees Elektrotechniek & ICT is op zoek naar enthousiaste monteurs met ervaring in de woningbouw. Ben jij een goede starter op zoek naar een uitdagende functie, of heb je al wat meer ervaring als monteur? Dan is deze vacature iets voor jou! Je zult deel uitmaken van een gedreven team en krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot zelfstandig monteur en/of leidinggevend monteur.

Wat je gaat doen
Van Hees Elektrotechniek & ICT is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische oplossingen voor zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Bij Van Hees streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We leveren maatwerkoplossingen en zetten ons in voor duurzame en energie-efficiënte installaties. Ons team van professionals bestaat uit gedreven en gepassioneerde experts die samenwerken om hoogwaardige projecten te realiseren.

We voeren niet alleen projecten uit in Noord-Brabant, maar ook elders in Nederland. Onze diversiteit aan projecten varieert van nieuwbouwwoningen en renovaties tot grootschalige woongebouwen en utiliteitsprojecten. Bij Van Hees hebben we een cultuur van continue groei en ontwikkeling, waarbij we onze medewerkers de mogelijkheid bieden om hun vaardigheden en kennis uit te breiden.

Als monteur woningbouw bij Van Hees Elektrotechniek & ICT maak je deel uit van een hecht en gemotiveerd team. We stimuleren een positieve werkomgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan. Bovendien investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers, waarbij we mogelijkheden bieden om door te groeien naar meer verantwoordelijke posities, zoals zelfstandig monteur of leidinggevend monteur.

De eisen in het kort:

 • Uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in de woningbouwsector.
 • Monteren, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.
 • Samenwerken met collega’s om projecten tijdig en succesvol af te ronden.
 • Mogelijkheid om door te groeien naar zelfstandig monteur en/of leidinggevend monteur.
 • Werken aan mooie projecten in Noord-Brabant en andere delen van Nederland.
Functievereisten:

 • Afgeronde opleiding in de elektrotechniek of vergelijkbare relevante ervaring.
 • Ervaring met elektrotechnische werkzaamheden in de woningbouw is een pre.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.
 • Teamspeler met een flexibele instelling.
Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een prettige werkomgeving in een gedreven team.
 • Mooie projecten in Noord-Brabant en andere delen van Nederland.
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie per e-mail naar
solliciteren@vanhees.com , ter attentie van Michiel Gersjes. Voeg je CV en een korte motivatiebrief toe waarin je je ervaring en geschiktheid voor de functie toelicht.
We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als onderdeel van ons team bij Van Hees Elektrotechniek & ICT!

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.