Vacature Monteur Woningbouw

Een uitdagende functie, dynamische omgeving én uitstekende arbeidsvoorwaarden? Als Monteur Woningbouw bij Van Hees zit je goed!

Wie wij zoeken
Je bent een ervaren monteur, die graag werkt bij een gezond en innovatief bedrijf. Je werkt zelfstandig en montage- en installatiewerkzaamheden zijn basisvaardigheden waar je je hand niet voor omdraait.

Wat je gaat doen
Van Hees Elektrotechniek levert door heel Nederland installaties voor eengezinswoningen, appartementencomplexen en zorggebouwen. Zowel traditionele bouw, als prefab bouw en tunnelbouw worden toegepast. Als monteur woningbouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het installeren van diverse nieuwe elektrotechnische installaties en het verduurzamen van bestaande installaties. Je komt terecht in een leuk team en werkt aan afwisselende projecten.

De eisen in het kort:

 • Je bent een ervaren monteur, die graag werkt bij een gezond
  en innovatief bedrijf.
 • Montage- en installatiewerkzaamheden zijn basisvaardigheden
  voor jou.
 • Je kunt zelfstandig werken.

Wat wij bieden:

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mooie, toonaangevende projecten van vooraanstaande projectontwikkelaars en bouwbedrijven
  (kijk voor een overzicht van onze projecten op www.vanhees.com/projecten).
 • Een fijne werkomgeving, binnen een modern familiebedrijf.
Ben jij de aangewezen persoon om ons team als chef-monteur woningbouw te komen versterken?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit kan gestuurd worden naar Michiel Gersjes via solliciteren@vanhees.com of via een van de relaties die onze personeelswerving verzorgen.

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.