Wij zijn

Van Hees.

Organisatie

Als installatiebedrijf bieden wij al vijftig jaar oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Vanaf de start van een project, de ontwerpfase tot en met  de aanleg en realisatie van het hele project. En ook daarna blijven we betrokken. De afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.

De verschillende specialisten bij Van Hees elektrotechniek concentreren zich op werkterreinen in utiliteitsbranche en woningbouw, brandveiligheid en service & onderhoud. 

Deze disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Alle werkzaamheden en specialismen kunnen door de juiste mensen worden uitgevoerd en de samenwerking binnen de organisatie is goed georganiseerd waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Voor elk project stellen wij van onze mensen een team samen dat past bij aard en omvang van het project.

Bijzonder is dat Van Hees met 95 medewerkers een volledig project kan engineren en uitvoeren zonder uit te hoeven besteden. Wij hebben alle specialisaties in huis wat voordeel oplevert door de communicatielijnen.

Historie

Van Hees Elektrotechniek BV is ruim 50 jaar geleden gestart als een familiebedrijf. Een klein bedrijf met korte communicatielijnen en een nauwe band met de opdrachtgever. Zonder deze waardevolle bedrijfscultuur uit het oog te verliezen heeft Van Hees zich ontwikkeld tot het moderne installatiebedrijf dat het nu is. Een gezonde organisatie met een stabiel personeelsbestand.