Van Hees

Aabe Terrein Tilburg / fase 1

De voormalige textielfabriek AaBe in Tilburg wordt verbouwd tot een groot winkelcomplex. Van Hees realiseerde de elektrotechnische installatie van de winkels, met een winkelvloeroppervlak van bijna 28.000 m2, en het parkeerdek.

Het monumentale complex van de oude dekenfabriek blijft grotendeels in tact.

Gerealiseerde elektrotechnische installaties:

  • terreininstallaties;
  • verlichting;
  • noodverlichting en buitenverlichting;
  • moderne terreinverlichting;
  • diverse installaties t.b.v. brandmeld- en sprinkler installatie;
  • hellingbaanverwarming.

Opdrachtgever: Wijnenbouw Someren 

Bouwtijd/oplevering: 2014

Categorie(en): ,

 

DC Bijenkorf

 

Een BREEAM Outstanding distributiecentrum voor de Bijenkorf Een gloednieuw distributiecentrum van ruim 82.000 m2 ontwikkeld voor de ...



Bekijk project

Distributiecentrum Bijenkorf

Alle elektrotechnische installaties in het nieuwe distributiecentrum van de Bijenkorf zijn geëngineerd en aangelegd door Van Hees Elektrotechniek & ICT. “In opdracht van en in nauwe samenwerking met ontwikkelaar HVBM Vastgoed en logistiek dien...


Bekijk project

Jaarmagazine 2019

Ons nieuwe jaarmagazine is uit! Benieuwd wat Van Hees Elektrotechniek & ICT heeft gerealiseerd aan projecten in het afgelopen jaar?  Bekijk ons jaarmagazine Klaar Voor Morgen. Klik hier voor het magazine! ...


Bekijk project