Van Hees

Renovatie het Duvelhok

Het Duvelhok te Tilburg, ooit een wollenstoffenfabriek, is omgebouwd tot centrum voor sociaal ondernemerschap, kunst, cultuur en wetenschap. De bijzondere sfeer en uitstraling van de oude fabriek zijn intact gebleven. De uitdaging voor Van Hees lag daarbij onder meer in het behouden van de authentieke elementen. Van de oorspronkelijke tl-armaturen, die voorzien van nieuwe led-verlichting helemaal voldoen aan de eisen die gesteld worden aan duurzaamheid, tot aan nieuw schakelmateriaal dat er uitziet alsof het de oude bakelieten lichtknoppen betreft.

Flexibele planning op de werkvloer

De werkzaamheden op de lokatie vormden een uitdaging, omdat tijdens de renovatie verschillende onderdelen al in gebruik werden genomen. Kantoor, leslokaal, expositieruimte, en zelfs een kapsalon gingen al in bedrijf. De monteurs moesten hun werkzaamheden daar flexibel omheen plannen. Bovendien werd noodgedwongen begonnen met de aanleg aan het einde van de keten, bij het schakelmateriaal, de verlichting e.d., en kwam de centrale verdeelkast pas later in de planning. De monteurs Van Hees pasten hun werkzaamheden aan naarmate de verbouwing vorderde. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden bij deze bijzondere renovatie.

Categorie(en): ,

 

DC Bijenkorf

 

Een BREEAM Outstanding distributiecentrum voor de Bijenkorf Een gloednieuw distributiecentrum van ruim 82.000 m2 ontwikkeld voor de ...



Bekijk project

Distributiecentrum Bijenkorf

Alle elektrotechnische installaties in het nieuwe distributiecentrum van de Bijenkorf zijn geëngineerd en aangelegd door Van Hees Elektrotechniek & ICT. “In opdracht van en in nauwe samenwerking met ontwikkelaar HVBM Vastgoed en logistiek dien...


Bekijk project

Jaarmagazine 2019

Ons nieuwe jaarmagazine is uit! Benieuwd wat Van Hees Elektrotechniek & ICT heeft gerealiseerd aan projecten in het afgelopen jaar?  Bekijk ons jaarmagazine Klaar Voor Morgen. Klik hier voor het magazine! ...


Bekijk project