Van Hees

Uitbreiding en renovatie Sint-Janslyceum

Bij de uitbreiding van het sint-Janslyceum in ‘s-Hertogenbosch is Van Hees betrokken om de complete elektrotechnische installatie te verzorgen. Het oude gebouw is gerenoveerd en voldoet nu ook aan alle moderne eisen om de leerlingen een optimale leeromgeving te kunnen bieden. De verbinding tussen het oorspronkelijke hoofdgebouw en het nieuwe gedeelte is gecreëerd door middel van een glazen loopbrug van 15 meter lengte.

In de kelder en op de begane grond van de nieuwbouw is een officiële NOC/NSF sporthal gerealiseerd met alle installaties die daarbij horen.

Gerealiseerde installaties:

  • Elektrotechnische installatie
  • Brandmeldinstallatie en ontruiming type A
  • inbraakinstallatie
  • domotica
  • WIFI installatie
  • CAI installatie
  • intercom installatie
  • CCTV installatie
  • sporthal installatie
  • geluidsinstallatie
  • lestijdensignalering
  • grootkeuken

Plaats project: ‘s-Hertogenbosch
Omvang: 4.900 m2
Oplevering: 2015
Opdrachtgever: Heerkens van Bavel B.V. (voor College van B&W te ’s-Hertogenbosch)



 

Zorgcomplex Groenstraat Tilburg

Een gezondheidscentrum gecombineerd met zorgappartementen Jarenlang domineerden vijf bedrijfshallen op het terrein van het Tilburgse keuken- en doe-het-zelfbedrijf CVT het straatbeeld in de Groenstraat in Tilburg. Nu staat er een ni...


Bekijk project

ABN AMRO Eindhoven

Een ‘groen’ kantoor voor ABN AMRO Onder de naam Green heeft ABN AMRO een nieuw huisvestingsconcept ontwikkeld. Hier draait alles om een zo duurzaam en circulair mogelijk gebouwde omgeving. Er worden nieuwe innovaties toegepast e...


Bekijk project

DC Bijenkorf

Een BREEAM Outstanding distributiecentrum voor de Bijenkorf. Een gloednieuw distributiecentrum van ruim 82.000 m2 ontwikkeld voor de Bijenkorf en Ingram Micro door HV...



Bekijk project