Vacature Tekenaar/Modelleur

Van Hees is op zoek naar een tekenaar/modelleur voor het engineren en modelleren van elektrotechnische installaties

Wie wij zoeken
Ter uitbreiding van ons team op de tekenkamer zoeken wij een enthousiast nieuw teamlid, voor het tekenen, modelleren en ontwerpen van elektrotechnische installaties en overige (zwakstroom)installaties. Je bezit in elk geval de nodige ervaring met AutoCAD; als je als modelleur nog niet breed ontwikkeld bent bieden wij jou graag de (opleidings)mogelijkheden om bij ons door te kunnen groeien.

Wat je gaat doen
Jij houdt je op dagelijkse basis bezig met het ontwerpen van onze duurzame en innovatieve elektrotechnische installaties. Binnen een leuk team op de tekenkamer, ga je aan de slag met diverse projecten, elk weer met andere eisen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van werk-, ontwerp- en bestekstekeningen, maar werkt ook details en revisies uit. Je communiceert met de betrokken partijen over de invulling van je ontwerpen en kunt snel schakelen.

De eisen in het kort:

  • Je hebt affiniteit met elektrotechniek en elektrotechnische installaties.
  • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met AutoCAD.
  • Ervaring met StabiCAD is een pre.
  • Ervaring met Revit is een pre.

Wat wij bieden:

  • Mogelijkheden voor het volgen van relevante opleidingen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Interessante, toonaangevende projecten van vooraanstaande Projectontwikkelaars en bouwbedrijven.
  • Een fijne werkomgeving, binnen een modern familiebedrijf.
Zie jij jezelf als dé kandidaat om ons team op de tekenkamer te versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit kan gestuurd worden naar Michiel Gersjes via solliciteren@vanhees.com of via een van de relaties die onze personeelswerving verzorgen.

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.