Vacature Monteur Service & Onderhoud 

Ter uitbreiding van het team Service & Onderhoud zoekt Van Hees een Monteur met kennis en kunde op het gebied van Elektrotechnische installaties.

Wie wij zoeken
Je bent een monteur die van aanpakken weet als het gaat om elektrotechniek en alle bijkomende bijzondere installaties. Met jouw kennis en kunde pas je prima in het team, maar je vindt het ook geen enkel probleem om zelfstandig naar een klus te gaan. In overleg met jouw collega’s kun jij alle problemen en uitdagingen aanpakken.

Wat je gaat doen
Binnen onze divisie Service, Onderhoud en Beheer hebben we alle specialismen in huis. Binnen een team met specialisten, werkvoorbereiders en een projectleider, ben jij verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij onze relaties. Deze werkzaamheden bestaan uit onderhoudswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden op project- en servicebasis. Je zult geregeld zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en soms in een projectteam.

De eisen in het kort:

  • Montage- en installatiewerkzaamheden zijn basisvaardigheden.

Wat wij bieden:

  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mooie, toonaangevende projecten van vooraanstaande projectontwikkelaars en bouwbedrijven.
  • Een fijne werkomgeving, binnen een modern familiebedrijf.
Bezit jij de diploma’s en de ervaring die nodig is om ons team te versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit kan gestuurd worden naar Michiel Gersjes via solliciteren@vanhees.com of via een van de relaties die onze personeelswerving verzorgen.

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.