Van Hees

Vacature projectleider Beveiligingsinstallaties

Van Hees Elektrotechniek & ICT zoekt voor haar afdeling beveiligings-techniek een enthousiaste technisch/commerciële projectleider met ambities. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, heb je veel kennis van beveiligingsinstallaties en heb je commercieel inzicht dan nodigen wij jou uit te solliciteren. Ook als je de stap wilt nemen om je werkgebied van de uitvoering als specialist te verleggen naar een leidinggevende functie als projectleider.

Je wordt binnen van Hees verantwoordelijk voor de afdeling beveiliging en werkt aan verdere ontwikkeling van deze discipline binnen het bedrijf. Uiteraard wordt je hierbij geholpen door je directe collega’s zodat je voldoende tijd hebt je voor te bereiden om deze taak zelfstandig uit te voeren.  Beveiligingstechniek is nu binnen van Hees een onderdeel van de afdeling Service en Onderhoud. Omdat deze tak binnen het bedrijf snel groeit zoeken wij iemand die gedreven is om deze groei mogelijk te maken. Als projectleider beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk alle beveiligingsprojecten zoals inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole. Je geeft sturing en leiding aan onze beveiligings-specialisten en bent verantwoordelijk voor de beveiligingsinstallaties binnen onze projecten.

Je komt te werken in een team van gedreven collega’s binnen een gezond, dynamisch en groeiend bedrijf. Aantoonbare ervaring, kennis en diploma’s of certificaten zijn uiteraard een pre.

Solliciteren via m.gersjes@vanhees.com.