Servicecoördinator beveiliging

Van Hees Elektrotechniek & ICT zoekt voor haar afdeling Service & Onderhoud een enthousiaste technisch/commerciële servicecoördinator met ambitie.

Wie wij zoeken
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, heb je veel kennis van beveiligingsinstallaties en heb je commercieel inzicht dan nodigen wij jou uit te solliciteren. Ook als je de stap wil nemen om je werkgebied van de uitvoering als specialist te verleggen naar een leidinggevende functie als servicecoördinator.

Je werkt binnen een team op de afdeling Service & Onderhoud en je bent voornamelijk bezig met beveiligingsinstallaties. Uiteraard word je hierbij geholpen door je directe collega’s zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden om deze taak zelfstandig uit te voeren.

Wat je gaat doen
Als servicecoördinator beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk alle beveiligingsprojecten zoals inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole. Je geeft sturing en leiding aan onze beveiligingsspecialisten en bent verantwoordelijk voor de beveiligingsinstallaties binnen onze projecten.

Je komt te werken in een team van gedreven collega’s binnen een gezond, dynamisch en groeiend bedrijf. Aantoonbare ervaring, kennis en diploma’s of certificaten zijn uiteraard een pre.

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.