Vacature Werkvoorbereider Utiliteit (m/v)

 Van Hees is op zoek naar een enthousiaste, technisch/commerciële werkvoorbereider.

Wie wij zoeken
Jij bent iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging en je hebt veel kennis van elektrotechnische installaties binnen de utiliteit. Je bent communicatief, denkt mee en houdt overzicht. Daarnaast ben je proactief op het gebied aangaande de projecten die je onder je hoede hebt.

Wat je gaat doen
Binnen Van Hees ben jij binnen je team verantwoordelijk voor een aantal van onze projecten. Dat betekent dat je van A tot Z bij het project betrokken bent. Uiteraard word je hierbij geholpen door je directe collega’s, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden om deze taak zelfstandig uit te kunnen voeren. Bovendien heb je binnen het team dagelijks overleg over de werkzaamheden, zodat we elkaar kunnen helpen waar nodig. Je komt te werken in een team van gedreven collega’s binnen een gezond, dynamisch en groeiend bedrijf.

De eisen in het kort:

  • Kennis van elektrotechnische installaties binnen de Elektrotechniek.
  • Een proactieve houding aangaande de projecten die je onderhanden hebt.
  • Communicatief sterk en goed in het houden van overzicht.
  • Aantoonbare ervaring, kennis en diploma’s of certificaten zijn een pre.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende functie, waarin je veel vrijheid krijgt, maar waarin je ook nooit alleen staat: uitdagingen kunnen samen worden aangepakt.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mooie, toonaangevende projecten van vooraanstaande projectontwikkelaars en bouwbedrijven.
  • Een fijne werkomgeving, binnen een modern familiebedrijf.
Bezit jij de diploma’s en de ervaring die nodig is om ons team te versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit kan gestuurd worden naar Michiel Gersjes via solliciteren@vanhees.com of via een van de relaties die onze personeelswerving verzorgen.

Van Hees Elektrotechniek & ICT is een volledig zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf, dat projecten van verschillende omvang en complexiteit realiseert en onderhoudt. Binnen de woning- en utiliteitsbouw realiseren wij projecten in onder andere de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. We hechten waarde aan goede, servicegerichte dienstverlening en lopen graag voorop op het gebied van energie en klimaat.