Van Hees
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Service / Onderhoud
 
Vakkundige installatie
Voor woningen en appartementenbouw verzorgen we ontwerp en uitvoering van complete elektrotechnische installaties. Scholing en ervaring zorgen ervoor dat onze vakmensen goed uit de voeten kunnen met verschillende bouwtechnieken en -methoden. Met ons oog op de toekomst gaan duurzaamheid en vakmanschap hand in hand.
Meer over woningbouw
Optimale installatieoplossingen
Advies, ontwerp, engineering en installatie van alle gangbare en bijzondere elektrotechnische installaties die in diverse branches aan de orde zijn, worden door onze eigen specialisten uitgevoerd. In de loop van de tijd hebben wij bijzondere expertise opgebouwd in gebouwen met zorgfuncties, bedrijfshallen en terreininfrastructuur en -verlichting.
Meer over utiliteitsbouw
Lange levensduur gegarandeerd
De opgeleverde elektrotechnische installaties blijven in perfecte staat door uitvoering van een op maat gesteld onderhoudsplan. Zo blijven ze voldoen aan alle wettelijke normen en innovaties en zuinig in gebruik. Voor urgente situaties is 24/7 een vakman binnen handbereik.
Meer over service & onderhoud

Brochure Woningbouw 2018

Woningbouw is booming. In heel Nederland wordt volop gebouw, verbouwd en ontwikkeld. Op het gebied van elektrotechniek heeft Van Hees alle kennis in huis wanneer het gaat om de ontwerpen, engineering, uitwerking, uitvoering én onderhoud. Van kleinsc...
Lees meer

Brochure Utiliteitsbouw

Van Hees realiseert projecten van verschillende omvang en complexiteit in utiliteitsbouw. Elke opdrachtgever en elk gebouw vraagt om specifieke elektrotechnische oplossingen. Wij denken vanaf de start mee en bouwen steeds aan optimale installatieopl...
Lees meer