Van Hees
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Service / Onderhoud
 
Vakkundige installatie
Voor woningen en appartementenbouw verzorgen we ontwerp en uitvoering van complete elektrotechnische installaties. Scholing en ervaring zorgen ervoor dat onze vakmensen goed uit de voeten kunnen met verschillende bouwtechnieken en -methoden. Met ons oog op de toekomst gaan duurzaamheid en vakmanschap hand in hand.
Meer over woningbouw
Optimale installatieoplossingen
Advies, ontwerp, engineering en installatie van alle gangbare en bijzondere elektrotechnische installaties die in diverse branches aan de orde zijn, worden door onze eigen specialisten uitgevoerd. In de loop van de tijd hebben wij bijzondere expertise opgebouwd in gebouwen met zorgfuncties, bedrijfshallen en terreininfrastructuur en -verlichting.
Meer over utiliteitsbouw
Lange levensduur gegarandeerd
De opgeleverde elektrotechnische installaties blijven in perfecte staat door uitvoering van een op maat gesteld onderhoudsplan. Zo blijven ze voldoen aan alle wettelijke normen en innovaties en zuinig in gebruik. Voor urgente situaties is 24/7 een vakman binnen handbereik.
Meer over service & onderhoud

Jaarmagazine 2019

Ons nieuwe jaarmagazine is uit! Benieuwd wat Van Hees Elektrotechniek & ICT heeft gerealiseerd aan projecten in het afgelopen jaar?  Bekijk ons jaarmagazine Klaar Voor Morgen. Klik hier voor het magazine! ...
Lees meer

DC Bijenkorf

Een BREEAM Outstanding distributiecentrum voor de Bijenkorf. Een gloednieuw distributiecentrum van ruim 82.000 m2 ontwikkeld voor de Bijenkorf en Ingram Micro door HV...

Lees meer